Vraagprijs: € 205.000,- k.k.

Status: Beschikbaar
Adres: Edixhovenstraat 32
Plaats: Eygelshoven
Postcode: 6471 KJ
Woonoppervlak: 105m2
Bouwjaar: 1987

Uitstekend onderhouden geschakelde eengezinswoning met 3 slaapkamers, ruime tuin en garage, op een steenworp gelegen van alle voorzieningen, dichtbij het centrum van Eygelshoven. De woning is in zijn geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en optimaal geïsoleerd. Aan de achterkant ligt de royale, goed onderhouden, tuin. Aan de voorkant liggen diverse openbare parkeerplaatsen en is er uitzicht op het park. Kortom een heerlijke plek om te wonen.

Via de verharde oprit is de voordeur te bereiken. In de hal is plek om jassen op te hangen en is de meterkast te vinden. Als men doorloopt komt men direct in de ruime Z-vormige woonkamer met open keuken. Deze is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming. Deze loopt ook door naar de hal met mooi afgewerkt toilet. Via de vaste trap komt men uit op de 1e verdieping. Hier zijn drie ruime slaapkamer gerealiseerd. Ook een mooi afgewerkte badkamer inclusief ruim ligbad, douche en toilet is hier te vinden. Op de ruime zolderverdieping is ook nog een slaapkamer te realiseren.
Via de ruime, fraai aangelegde tuin met overkapping is de garage te bereiken. Doordat deze ook een vliering bezit is er ook hier voldoende opslagmogelijkheid.