Vraagprijs: € 237.500,- k.k.

Soort woning: Bungalow
Woonopppervlak: ca. 90m2
Perceel: ca. 330m2
Bouwjaar: 1972
Permanente bewoning: ja
Bouwvorm: bestaande bouw
Soort dak: plat dak
Dakbedekking: Bitumineuze dakbedekking

Op een rustige locatie aan de rand van Bocholtz staat deze half-vrijstaande bungalow(ca.90m2) met 3 slaapkamers en ruime garage(ca.25m2). De bungalow is aan de achterzijde omringd door natuur en kijkt uit op de Duitse grens. De bungalow, gebouwd in 1972, beschikt over een perceel van ca. 330m2. De dakbedekking van de bungalow is recentelijk geheel vernieuwd.

Via de riante voortuin met oprit is de voordeur te bereiken. Hal met doorloop naar meerdere ruimtes. Zo zijn twee slaapkamers via de hal te bereiken. Ook het recent vernieuwde toilet en de badkamer zijn via de hal te bereiken . De badkamer is voorzien van douche met zitgedeelte. De woonkamer en de keuken lopen in elkaar over waardoor de ruimte royaal oogt. Via de woonkamer is ook slaapkamer 3 te bereiken. Deze is nu ingericht als kantoor. Via de keuken betreedt men de ruime tuin met overkapping. Via deze weg is er ook toegang tot de ruime betegelde en verwarmde garage.
De tuin is gelegen aan de achterzijde van de bungalow en is verzorgd met een vijver, gazon, beplantingen, struiken en bomen. De tuin biedt volop privacy. Het betegelde zonneterras met overkapping, direct grenzend aan woonkamer/keuken, is ideaal gelegen. Ook dit aangelegde terras biedt optimale privacy.